Κιν κατά Ντε Χέα: «Αν η Γιουνάιτεντ θέλει πρωτάθλημα, χρειάζεται καλύτερο τερματοφύλακα»

Για τον Νταβίντ Ντε Χέα μίλησε ο Ρόι Κιν, τονίζοντας ότι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να τον αντικαταστήσει, ενώ έφτασε στο σημείο να τον συγκρίνει με τον πρώην τερματοφύλακα της ΛίβερπουλΛορίς Κάριους.

Κιν κατά Ντε Χέα: «Αν η Γιουνάιτεντ θέλει πρωτάθλημα, χρειάζεται καλύτερο τερματοφύλακα»

Ο Ρόι Κιν είναι γνωστό ότι δεν έχει σε εκτίμηση τον Νταβίντ Ντε Χέα. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος εργάζεται πλέον ως τηλεσχολιαστής, μίλησε για ακόμα μία φορά με υποτιμητικά σχόλια για τον Ισπανό πορτιέρο, τονίζοντας ότι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κατακτήσουν πρωτάθλημα, πρέπει να αλλάξουν τερματοφύλακα.

«Κάνει πάρα πολλά λάθη, μεγάλα λάθη που κοστίζουν σημαντικούς βαθμούς. Αν η Γιουνάιτεντ θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, χρειάζεται έναν καλύτερο τερματοφύλακα. Χρειάζονται αλλαγή, το έχουν κάνει στο παρελθόν. Δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα με την αλλαγή του τερματοφύλακα.

Η Γιουνάιτεντ το κάνει χρόνια. Οι επιθετικοί χάνουν τη θέση του βασικού ή πωλούνται, το ίδιο και οι μέσοι, αλλά για κάποιο λόγο με τους τερματοφύλακες πιστεύουμε ότι πρέπει να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο επειδή είχαν καλή απόδοση πριν από δύο ή τρία χρόνια».

Στη συνέχεια ο Ιρλανδός παλαίμαχος συνέκρινε τον Ισπανό πορτιέρο με τον Λορίς Κάριους: «Έχουμε δει τη Λίβερπουλ να ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο όταν βελτιώθηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Ποιο είναι το μεγάλο θέμα; Εάν δεν τα καταφέρνει ο Ντε Χέα, κάνει λάθη, τότε κάντε μια αλλαγή. Υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες εκεί έξω»