Σολδάνο: «Το τελευταίο μεγάλο αίτημα του Ρούσο στον Ρικέλμε»

Ο προπονητής της Μπόκα, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο ζήτησε επιτακτικά από τον αντιπρόεδρο, Ρικέλμε την παραμονή του Φράνκο Σολδάνο.

Σολδάνο: «Το τελευταίο μεγάλο αίτημα του Ρούσο στον Ρικέλμε»

Και το σήριαλ Σολδάνο συνεχίζεται καθώς οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού και της Μπόκα Τζούνιορς για νέο δανεισμό του Αργεντινού φορ δεν έχουν ακόμη τελεσφορήσει.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα έδωσε η ιστοσελίδα elintransigente.com η οποία τιτλοφορεί το θέμα της: Το τελευταίο μεγάλο αίτημα του Ρούσο στον Ρικέλμε. Όπου Ρούσο είναι ο προπονητής και Ρικέλμε ο Αντιπρόεδρος του κλαμπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο προπονητής μίλησε με τον Ρικέλμε και του ζήτησε να κάνει το παν για να μείνει ο Φράνκο Σολδάνο και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι- με τα λεφτά που προσφέρει η Μπόκα στον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός του Σολδάνο έχει λήξει από τις 30 Ιουνίου και οι διαπραγματεύσεις που έχουν ξεκινήσει από τότε δεν έχουν καταλήξει πουθενά.

Η διαφορά είναι μερικές χιλιάδες δολάρια. Η Μπόκα πρόσφερε αρχικά 100.000 δολάρια και στη συνέχεια ανέβασε την προσφορά της στα 150.000 δολάρια αλλά ο Ολυμπιακός δεν πέφτει από τις 300.000.

Ο Ρούσο που θέλει τον ποδοσφαιριστή όχι μόνο μίλησε με τον Ρικέλμε , αλλά και με τον ίδιο τον επιθετικό για να τον πείσει να μείνει και να αγωνιστεί στο Copa Libertadores.

Από το περιβάλλον του Σολδάνο έγινε γνωστό ότι τον συναρπάζει αυτή η προοπτική αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την επιτυχία των διαπραγματεύσεων.