Νούνο: «Θα είναι δύσκολα με Ολυμπιακό» (vid)

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο περιμένει έναν δύσκολο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό την άλλη Πέμπτη στη ρεβάνς του 1-1 για τους «16» του Europa League.

Νούνο: «Θα είναι δύσκολα με Ολυμπιακό» (vid)

Η Γουλβς ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τσέλσι με 2-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 της Κρίσταλ Πάλας με την Τότεναμ, τερμάτισε στην 7η θέση με 59 βαθμούς και απολογισμό 15 νίκες, 14 ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Τσέλσι - Γουλβς 2-0: Όνειρο απατηλό η Ευρώπη εκτός κι αν... (vid)

Πλέον, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θέλει να πάρει το Κύπελλο Αγγλίας η Τσέλσι στον τελικό της 1ης Αυγούστου απέναντι στην Άρσεναλ ή να κατακτήσει η ίδια το φετινό Europa League ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχε το ματς κόντρα στην Τσέλσι καθώς οι «Λύκοι» δέχθηκαν δυο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Όταν του ζήτησαν ένα σχόλιο για το γεγονός ότι ο τελικός του FA Cup θα κρίνει τη συμμετοχή της Γουλβς στη νέα διοργάνωση του Europa League, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε:

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα για εμάς. Έχουμε 10 ημέρες για να προετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι.

Ο αγώνας εναντίον του Ολυμπιακού είναι αυτός που πρέπει να επικεντρωθούμε. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί αυτό είναι σημαντικό. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς την επόμενη Πέμπτη γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα»

Δείτε τα highlights του Τσέλσι-Γουλβς 2-0