Τσέλσι - Γουλβς 2-0: Όνειρο απατηλό η Ευρώπη εκτός κι αν... (vid)

Η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι και έμεινε 7η στην Premier League. Ποια είναι η ελπίδα της για να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. 

Τσέλσι - Γουλβς 2-0: Όνειρο απατηλό η Ευρώπη εκτός κι αν... (vid)

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της για την φετινή Premier League η Γουλβς. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τσέλσι με 2-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 της Κρίσταλ Πάλας με την Τότεναμ, οι "λυκοι" τερμάτισαν στην 7η θέση με 59 βαθμούς και απολογισμό 15 νίκες, 14 ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Τους ίδιους βαθμούς, μάζεψε και η Τότεναμ ωστόσο, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων τερμάτισε εκείνη έκτη, που της έδωσε πρόκριση στα προκριματικά του Europa League. Πλέον, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θέλει να πάρει το Κύπελλο Αγγλίας η Τσέλσι στον τελικό της 1ης Αυγούστου απέναντι στην Άρσεναλ ή να κατακτήσει η ίδια το φετινό Europa League ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League.

Στα του αγώνα η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις (45+1') του πρώτου μέρους με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέισον Μάουντ για να έρθει ο Ολιβιέ Ζιρού στο 45+4' και να διαμορφώσει το τελικό 2-0 υπέρ των "μπλε".

Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού Ντανιέλ Ποντένσε μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 59', ενώ ο Αντάμα Τραορέ πέρασε στο παιχνίδι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους

ΤΣΕΛΣΙ: Καμπαγιέρο, Ρούντιγκερ, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Κόβατσιτς (85' Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο (88' Μπάρκλεϊ), Τζέιμς, Πούλισιτς (78' Χάντσον - Οντόι), Ζιρού (78' Έιμπραχαμ), Μάουντ (85' Πέδρο).

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Κοάντι, Σάις, Ντόχερτι (59' Ποντένσε), Ντεντόνκερ, Νέβες (59' Μουτίνιο), Χόνι (59' Βινάγκρ), Νέτο (46' Τραορέ), Χιμένες, Ζότα (84' Ζορντάο).