Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να φύγει ο Αλκάνταρα-Ανανεώνει ο Αλάμπα

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε μίλησε για τα συμβόλαια των Νταβίντ Αλάμπα και ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να φύγει ο Αλκάνταρα-Ανανεώνει ο Αλάμπα

Για τα συμβόλαια των Τιάγκο Αλκάνταρα και Νταβίντ Αλάμπα, τα οποία ολοκληρώνονται, μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ο οποίος είπε πως ο πρώτος θέλει να φύγει, σε αντίθεση με τον δεύτερο που θα ανανεώσει, ενώ τόνισε πως δεν τίθεται θέμα και θα παίξουν κανονικά στο Champions League.

«Θα παίξουν σίγουρα για εμάς, θα το δείτε. Πρέπει να πω ξεκάθαρα ότι δεν επιταχύνουμε τις συζητήσεις για τα συμβόλαια τώρα. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι ο Νταβίντ Αλάμπα και ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι συγκεντρωμένοι στο Champions League, το οποίο αρχίζει σε δύο εβδομάδες.

Για τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων είπε: «Λίγο καιρό πριν, ο Τιάγκο μας είπε ότι θα ήθελε κάτι καινούργιο πριν η καριέρα του τελειώσει. Μέχρι σήμερα, κανένας σύλλογος δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας για τον παίκτη. Δεν ξέρω αν ο Τιάγκο έχει μιλήσει με κάποια ομάδα από μόνος του. Με τον Νταβίντ πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Οι συζητήσεις με τον ατζέντη του προοδεύουν».