Στην Premier League η Φούλαμ με προίκα το τζακ ποτ (vid)

Η Φούλαμ μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Premier League μετά την επικράτησή της επί της Άστον Βίλα με 1-0.

Στην Premier League η Φούλαμ με προίκα το τζακ ποτ (vid)

Μετά τις Γούλβς και Κάρντιφ η Φούλαμ πήρε το εισιτήριο για την άνοδο στην Premier League καθώς επιβλήθηκε της Άστον Βίλα με 1-0.

Ο τελικός διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ μπροστά σε 90.000 θεατές με τον νικητή να κερδίζει 199.350.000 ευρώ για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Το γκολ του τελικού πέτυχε ο αρχηγός της Φούλαμ Τομ Κέρνι στο 23ο λεπτό εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Σεσενιό.

Οι νικητές παρόλο που αγωνιζόντουσαν από το 70' με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Οντόι κράτησαν το προβάδισμα το οποίο τους δίνει την δυνατότητα να γυρίσουν στα σαλόνια της Premier League έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Τζόνστοουν, Ελμοχαμαντί (78' Ονόμα), Τσέστερ, Τέρι, Χάτον, Τζέντινακ (78' Κοτζιά), Σνόντγκρας, Χούριχεϊν (82' Χόγκαν), Γκρίλις, Αντόμα, Γκρέιμπαν.

ΦΟΥΛΑΜ: Μπετινέλι, Φρέντερικς (83' Κρίστι), Οντόι, Ριμ,Τάργκετ, Κέρνι, ΜακΝτόναλντ, Γιόχανσεν (72' Νόργουντ), Σεσενιό, Καμαρά (77' Καλάς), Μίτροβιτς.

Δείτε το τέρμα που χάρισε την άνοδο στην Φούλαμ: