Νταβίντ Βίγια: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από νεαρή Αμερικανίδα

Μπελάδες για τον Νταβίντ Βίγια, καθώς νεαρή Αμερικανίδα που έκανε πρακτική στη Νιου Γιορκ Σίτι κατηγορεί τον Ισπανό για σεξουαλική παρενόχληση.

Νταβίντ Βίγια: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από νεαρή Αμερικανίδα

Μπλεξίματα για τον Νταβίντ Βίγια. Ο άλλοτε επιθετικός μεταξύ άλλων των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και μέλος της Εθνικής Ισπανίας από το 2005 έως το 2017, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από νεαρή που έκανε πρακτική στην Νιου Γιορκ Σίτι, την ομάδα που ο βετεράνος επιθετικός αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2018.

Συγκεκριμένα, η Σκάιλερ Μπι, η νεαρή κοπέλα που κατηγορεί τον Νταβίντ Βίγια για σεξουαλική παρενόχληση, έγραψε στο Twitter:

"Η παρενόχληση που έζησα στη Νιου Γιορκ Σίτι ήταν τόσο άσχημη που πλέον η ιδέα της ενασχόλησης με τον επαγγελματικό αθλητισμό με τρομάζει. Το να μείνω σε αυτόν τον χώρο με τρομοκρατεί. Αλλάζω την καριέρα μου γιατί οι ασχήμιες που μου έκαναν κατέστρεψαν τα όνειρά μου.

Νόμιζα ότι βρήκα μια ευκαιρία ζωής όταν μου δόθηκε αυτή η πρακτική. Τι πήρα; Τον Νταβίντ Βίγια να με ακουμπά κάθε γαμ....νη μέρα και τα αφεντικά μου να το αντιμετωπίζουν λες και ήταν κωμωδία. Οι γυναίκες που έχουν τη δύναμη για να μιλήσουν για τέτοιες ιστορίες δημόσια, είναι ήρωες για εμένα.

Ακόμη και σήμερα το βρίσκω ξεκαρδιστικό ότι μου έλεγαν πως συμπεριφερόμουν άθλια λες και δεν πήγαινα κάθε πρωί γνωρίζοντας ότι θα με θωπεύσει ή θα με χτυπήσει με τα δύο χέρια στην πλάτη. Φυσικά είχα κακή συμπεριφορά".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας