Ρόμπερτσον: «Ο Κλοπ ανέπτυξε το ταλέντο μου»

Με εγκωμιαστικά λόγια για τον προπονητή του στην Λίβερπουλ Γιούργεν Κλοπ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Άντριου Ρόμπερτσον, τονίζοντας πως ο Γερμανός κόουτς ανέδειξε το ταλέντο του και βελτίωσε τον τρόπο παιχνιδιού του. 

Ρόμπερτσον: «Ο Κλοπ ανέπτυξε το ταλέντο μου»

Ο Άντριου Ρόμπερτσον πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο μπακ των «Reds» μέσω δηλώσεων του, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει ουσιαστικά τον Γιούργκεν Κλοπ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αλλά και για το ότι του έδωσε κίνητρο να αναδείξει τις δυνατότητες του.

Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Αγγλίας πλέον, υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Ο προπονητής είδε κάτι σε μένα και ανέπτυξε το ταλέντο μου ώστε να γίνω ένας αξιοπρεπής παίκτης και είμαι ευτυχισμένος που το έκανε. Μου πήρε χρόνο, οι πρώτοι τρεις, τέσσερις μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά η σχέση μου μαζί του ήταν και είναι ίδια και τότε και τώρα. Μέσα από την προπόνηση προσπαθεί να με βελτιώσει διαρκώς.

Οπότε η σχέση μου μαζί του είναι απίστευτη και μακάρι να συνεχίσει να είναι γιατί βελτίωσε τον τρόπο παιχνιδιού μου, εμένα ως προσωπικότητα και είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς σε έναν προπονητή. Άρα, δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο».