Αζάρ: «Η χειρότερη χρονιά της καριέρας μου»

Το στίγμα του για την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία έδωσε ο Εντέν Αζάρ. 

Αζάρ: «Η χειρότερη χρονιά της καριέρας μου»

Η πρώτη σεζόν του Εντέν Αζάρ στην Ισπανία με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κύλησε όπως θα περίμενε ο Βέλγος επιθετικός, αλλά και οι φίλοι της ομάδας. Ο ίδιος, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά, με τον Βέλγο σούπερ σταρ να χαρακτηρίζει την πρώτη του σεζόν στην La Liga ως την χειρότερη της καριέρας του, ενώ αναφερόμενος στην επόμενη τόνισε ότι θέλει να αφήσει στο παρελθόν αυτή τη σεζόν και να επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις.

«Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, αλλά ελπίζω πως τη νέα σεζόν, δεν θα έχω τέτοια προβλήματα. Στην πρώτη μου χρονιά στη Ρεάλ, καταφέραμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές Ισπανίας. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερο. Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο, ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας μου.

Θα την έλεγα και περίεργη σεζόν, μετά από όσα έχω περάσει. Η σεζόν μπορεί να βελτιωθεί και ο επόμενος τίτλος πρέπει να είναι το Champions League, αν και θα είναι δύσκολο επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια δύσκολη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εντέν Αζάρ.