Premier League: Με Ποντένσε η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας (highlights, βαθμολογία)

Η Γουλβς επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Το πλήρες πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής, τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Με Ποντένσε η Γουλβς, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας (highlights, βαθμολογία)

To εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας ξεπέρασε η Γουλβς με 2-0 για την 37η αγωνιστική της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη και βρέθηκε στην έκτη θέση που οδηγεί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό σκέλος το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας με το γκολ του Ποντένσε στο 41' να ξεχωρίζει. Ο Μουτίνιο βρήκε με ωραία μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Ντόχερτι και εκείνος έκανε το γύρισμα στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού που με κεφαλιά πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «λύκων».

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νούνο διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρη σε γκολ του Κάστρο έπειτα από σέντρα του Τραορέ.

Σε άλλα ματς της αγωνιστικής

Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έβαλε η αδιάφορη Έβερτον, η οποία κέρδισε με 1-0 με γκολ του Αντράντε στο 46΄. Η Σέφιλντ έμεινε 4 βαθμούς πίσω από την 6η Τότεναμ και 2 πίσω από τη Γουλβς και μάλλον αποχαιρετά το Europa League.

Η Μπράιτον από τη πλευρά της πήρε τη λευκή ισοπαλία (0-0) από τη Νιούκαστλ και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Τότεναμ ήταν ανώτερη της Λέστερ, επικράτησε 3-0, ανέβηκε στο +2 από τη Γουλβς στη «μάχη» για το Europa League, πλησιάζοντας παράλληλα στο -4 από την πρώτη πεντάδα της Premier League.

Το αυτογκόλ του Τζάστιν στο 6' άνοιξε τον δρόμο για τους Λονδρέζους με τον Χάρι Κέιν να παίρνει τη σκυτάλη και με δύο τέρματα (36' και 40') να διαμορφώνει το τελικό 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ντάνι Ινγκς έφτασε στα 21 γκολ στην Premier League (δίχως μάλιστα να σκοράρει με πέναλτι). Το προσπάθησε σήμερα αλλά είδε τον γκολκίπερ της Μπόρνμουθ να αποκρούει τη μπάλα.

Η Μπόρνμουθ ισοφάρισε στο 94΄με τον Ραμσντέιλ αλλά είδε το γκολ της να ακυρώνεται από το VAR που καταλόγισε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Στο 90+9 ο Τσε Άνταμς πέτυχε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων και έκανε τη ζωή της Μπόρνμουθ μαρτύριο.

Τώρα αν η Γουότφορντ πάρει ένα βαθμό την Τρίτη από τη Γουότφορντ, η Μπόρνμουθ θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Όλα καλά της ήρθαν της Μπέρνλι στην έδρα της ήδη… υποβιβασμένης Νόριτς, η οποία από το 35΄έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος δέχθηκε κι άλλη κόκκινη και έμεινε με 9 παίκτες. Η Μπέρνλι έκανε το 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και κλείδωσε στο 80΄ το τελικό 2-0 με… αυτογκόλ των γηπεδούχων, ελπίζοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας, η οποία θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο, τερματίσει στην πρώτη εξάδα.

Στο 35’ του αγώνα λοιπόν αποβλήθηκε ο Μπουεντία για τη Νόριτς και δέκα λεπτά αργότερα ο Ντρίμιτς είδε την κόκκινη κάρτα κι αυτός αφήνοντας με εννιά παίκτες την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γουντ άνοιξε το σκορ. Οι «κλάρετς», είχαν την κατοχή και την υπεροχή στο ματς αλλά η Νόριτς αμύνονταν καλά. Στο 8ο’ όμως με το αυτογκόλ του Γκόντφρεϊ, σφράγισαν τη νίκη για το 2-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 37ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Νόριτς-Μπέρνλι 0-2

(80΄ Γκόντφρεϊ (αυτ.- 45+5 Γουντ)

Κυριακή 19/7

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 0-2

(41΄Ινγκς, 90+9 Τσε Άνταμς)

Τότεναμ-Λέστερ 3-0
(6' Τζάστιν αυτ., 37', 40' Κέιν)

Δευτέρα 20/7

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 0-1

(46΄Αντράντε)

Μπράιτον-Νιούκαστλ 0-0

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας 2-0

(41' Ποντένσε, 68' Κάστρο)

Τρίτη 21/7

20:00 Γουότφορντ-Μάντσεστερ Σίτι

22:15 Άστον Βίλα-Άρσεναλ

Τετάρτη 22/7

20:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ

22:15 Λίβερπουλ-Τσέλσι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ