Σετιέν: «Ελπίζω να είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω...»

Η Μπαρτσελόνα έχασε από την Οσασούνα, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζει για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και ο Κίκε Σετιέν ανησυχεί για το μέλλον του!

Σετιέν: «Ελπίζω να είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω...»

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Οσασούνα, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και ο προπονητής της ομάδας της Βαρκελώνης, Κίκε Σετιέν ανησυχεί για το μέλλον του!

Ο Κίκε Σετιέν μόνο βέβαιος δεν μπορεί να αισθάνεται στην Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή. Εδώ και καιρό ακούγονταν πολλά για το μέλλον του και όπως είναι λογικό μετά την απώλεια του τίτλου, ανησυχεί και ο ίδιος.

La Liga: Πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά η Ρεάλ Μαδρίτης! (highlights, βαθμολογία)

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, είδε την ομάδα του να μην μπορεί να κερδίσει την Οσασούνα και τη στιγμή που στη Μαδρίτη πανηγυρίζουν για τον τίτλο, εκείνος αγωνιά για την επόμενη μέρα.

Μάλιστα, δεν ξέρει αν θα είναι στην θέση του και για τα ματς του Champions League (σ. σ. παίζει στις 8/8 με τη Νάπολι την ρεβάνς του 1-1).

«Ελπίζω να είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα στο Champions League, αλλά δεν ξέρω», απάντησε σε σχετική ερώτηση, ενώ για το αν συμφωνεί με τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Μέσι είπε:

«Συμφωνώ με τον Μέσι σε κάποια σημεία. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αν δεν το κάνουμε θα μας κοστίσει σε οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε».