Πογκμπά: Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ έως το 2025

Ο Πολ Πογκμπά θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ παρά τις «σειρήνες» γύρω από το όνομα του και θα ανανεώσει για τα επόμενα 5 χρόνια

Πογκμπά: Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ έως το 2025

Παρόλα τα σενάρια που ακούγονταν για αποχώρηση του Πογκμπά από την Γιουνάιτεντ και παρά το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ρεάλ, Παρί, Γιουβέντους, τελικά ο Γάλλος μέσος είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Μετά από διαπραγματεύσεις πολλών εβδομάδων ο Πολ Πογκμπά πρόκειται το επόμενο διάστημα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος είναι στις τελικές ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Γάλλο μέσο για επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμη χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «SUN», μετά την έντονη φημολογία τον τελευταίο χρόνο για μεταγραφή του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν ή Γιουβέντους, ο Πογκμπά άλλαξε γνώμη και θέλει πλέον να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται στο Μάντσεστερ ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή νέου συμβολαίου