Τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ, ο Τράουκο και ο Γιαννούλης

Τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία μιλάνε για προβλήματα του ΠΑΟΚ και αναλύουν την πρόταση της Σεντ Ετιέν για να πάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη και το αντάλλαγμα, Μιγκέλ Τράουκο.

Τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ, ο Τράουκο και ο Γιαννούλης

Ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει εμπλακεί με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως το συγκεκριμένο θέμα ήθελε ιδιαίτερη προσοχή, διότι στην υπόθεση είχε εμπλακεί από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Έμοιαζε με παιχνίδι τακτικής από την πλευρά των Γάλλων προκειμένου να ασκήσουν πίεση στους Θεσσαλονικείς.

Τα τελευταία ρεπορτάζ από τη Γαλλία επιβεβαιώνουν ότι ο αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν έχει πέσει σοβαρά στο τραπέζι των συζητήσεων. Συγκεκριμένα οι "πράσινοι" θέλουν τον Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχύσουν την αριστερή τους πλευρά.

Η Σεντ Ετιέν έχει ζητήσει από τους Θεσσαλονικείς τον Έλληνα μπακ και μάλιστα για να τους πείσουν να τον παραχωρήσουν τους δίνουν ως αντάλλαγμα τον Μιγκέλ Τράουκο. Είναι χαρακτηριστικό πως στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής την περασμένη Κυριακή ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μανού Λονχόν είπε: «Η Σεντ Ετιέν είναι η ομάδα που ασχολείται πιο σοβαρά από κάθε άλλη με τον Γιαννούλη. Γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες του ΠΑΟΚ και προσφέρει τον Τράουκο και 2 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Γιαννούλη».

Τα ρεπορτάζ των Γάλλων είναι ξεκάθαρα για τις συζητήσεις των δύο ομάδων και το… μπλέξιμο των δύο αριστερών ΠΑΟΚ. Αναφέρουν ακόμη ότι ο ΠΑΟΚ παρά τα οικονομικά του προβλήματα έχει απορρίψει την πρόταση της Σεντ Ετιέν και δεν θέλει αντάλλαγμα για τον Τράουκο, αλλά χρήματα.