Έτοιμος για επιστροφή στην Ευρώπη ο Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο πάντα έψαχνε μία δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη και η Βιγιαρεάλ είναι έτοιμη να του τη δώσει. Ποια τα σημεία κλειδιά για να παίξει στη La Liga.

Έτοιμος για επιστροφή στην Ευρώπη ο Πουλίδο

Το 2015 ο Ολυμπιακός είχε δώσει σκληρή μάχη με την μεξικανική Τίγκρες προκειμένου να καταφέρει να πάρει τον Άλαν Πουλίδο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τότε τα είχε βάλει με Θεούς και δαίμονες, αλλά δεν στους Πειραιώτες δεν κατάφερε να "πιάσει".

Έφυγε το καλοκαίρι του 2016 από την Ελλάδα για να γυρίσει στο Μεξικό για λογαριασμό της Τσίβας, ενώ τώρα αγωνίζεται στο MLS και συγκεκριμένα στο Κάνσας Ο 29χρονος επιθετικός, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε ότι το όνειρο του ήταν να αγωνιστεί στην Ευρώπη και πως έψαχνε μία ακόμη ευκαιρία.

Αυτή φαίνεται πως είναι έτοιμη να του τη δώσει η Βιγιαρεάλ. Τα ρεπορτάζ στο Μεξικό θέλουν το "κίτρινο υποβρύχιο", που είναι έτοιμο να κερδίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο Europa League, να έχει την πρόθεση να κάνει επίσημη πρόταση στο Κάνσας για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο.

Το σημείο κλειδί για να γίνει η μεταγραφή του Μεξικανού επιθετικού είναι μία ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιο του με το Κάνσας. Σύμφωνα με αυτήν αν έρθει πρόταση από ομάδα της Ευρώπης μπορεί να "σπάσει" το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το τι θα γίνει με την υπόθεση του Τζέραρντ Μορένο, τον οποίο θέλουν αρκετοί σύλλογοι της Premier League. Εάν πράγματι πωληθεί τότε η Βιγιαρεάλ σκοπεύει να ξοδέψει αυτά τα χρήματα για να πάρει τον Πουλίδο.