Τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα κοιτάζει η Γουλβς

Η Γουλβς είναι μία από τις ομάδες που έχει στο… στόχαστρο της τον Μπρούνο Βιάνα. Πόσα χρήματα ζητά η Μπράγκα για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα κοιτάζει η Γουλβς

Το καλοκαίρι του 2017 ο Ολυμπιακός πούλησε στη Μπράγκα τον Μπρούνο Βιάνα και έβαλε στο ταμείο του 3 εκατ. ευρώ. Από τότε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έγινε βασικότατο στέλεχος της πορτογαλικής ομάδας και μάλιστα έχει εκτοξεύσει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό πέρσι τέτοια εποχή η Μπράγκα αρνήθηκε πρόταση 7,5 εκατ. ευρώ από τη Φλαμένγκο για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Στην Πορτογαλία αναπτύσσονται εκ νέου φήμες ότι ο ποδοσφαιριστής θα πωληθεί από τη Μπράγκα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων για τον κεντρικό αμυντικό της Μπράγκα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λάτσιο και τη Μίλαν. Ενδιαφέρον, ωστόσο έχουν εκδηλώσει και δύο σύλλογοι από την Αγγλία. Μάλιστα η μία είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League Γουλβς και η άλλη είναι η Γουότφορντ.

Φέτος η Μπράγκα θέλει 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Το θέμα με τον Μπρούνο Βιάνα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και η Κρουζέιρο, η οποία είναι η ομάδα από την οποία τον αγόρασε ο Ολυμπιακός. Οι Βραζιλιάνοι δικαιούνται να βάλουν στο ταμείο τους το 3% από το ποσό που θα εισπράξει η Μπράγκα.