Γουλβς: Πάλι έβγαλε τον ώμο του ο Αντάμα Τραορέ!

Ο Αντάμα Τραορέ τραυματίστηκε για τέταρτη φορά φέτος στον ώμο του και στη Γουλβς περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεών του.

Γουλβς: Πάλι έβγαλε τον ώμο του ο Αντάμα Τραορέ!

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Γουλβς για την κατάσταση της υγείας του Αντάμα Τραορέ. Ο επιθετικός των «λύκων», ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, υπέστη εξάρθρωση ώμου στη χθεσινή ήττα (1-0) της ομάδας του από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και άπαντες πλέον στον αγγλικό σύλλογο περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του ώστε να ενημερωθούν για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά την τρέχουσα σεζόν που ο 24χρονος Ισπανός τραυματίζεται στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τις «λεπίδες» ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, είπε για την κατάσταση του παίκτη του:

«Πονάει! Είναι ένα πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει. Ελπίζουμε να είναι καλά για το επόμενο παιχνίδι μας, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε».

Επόμενο παιχνίδι της Γουλβς στην Premier League είναι αυτό στο «Μολινό» την Κυριακή (12/7) με αντίπαλο την Έβερτον.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Τραορέ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που ερίζουν για την απόκτησή του αυτό το καλοκαίρι, όπως μεταξύ άλλων η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, αλλά και η Γιουβέντους.

Βέβαια, πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η Γουλβς δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της αν δεν λάβει μία προσφορά που να φτάνει περίπου τα 80 εκατομμύρια ευρώ.