«Ο Γκριεζμάν ζήτησε εξηγήσεις από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φέρεται να είχε συνάντηση με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα την Τρίτη (7/7) για να διευκρινιστεί η θέση του στον σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν.

«Ο Γκριεζμάν ζήτησε εξηγήσεις από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα»

Στο ματς Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ ο Αντουάν Γκριεζμάν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, μετά από αρκετό διάστημα και ξεχώρισε ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ.

Μετά από αυτή του την εμφάνιση, όπως αναφέρει η εφημερίδα "L'Equipe", ο Γάλλος επιθετικός είχε συνάντηση με τους διοικούντες των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να διευκρινιστεί ποια είναι η θέση του στον σύλλογο και ποιες οι προθέσεις της ομάδας προς εκείνο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν από την διοίκηση ο πρόεδρος Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο τεχνικός γραμματέας Ερίκ Αμπιντάλ και ο προπονητής Κίκε Σετιέν. Άπαντες διαβεβαίωσαν τον Γκριεζμάν ότι βρίσκεται στα βασικά πλάνα των Καταλανών για τη νέα χρονιά, ενώ ο τεχνικός της ομάδας του τόνισε ότι «στηριζόμαστε πάρα πολύ σε 'σενα».

Ο πρώην άσος τη Ατλέτικο, από την πλευρά, έμεινε ευχαριστημένος από την στήριξη και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από την διοίκηση και δεσμεύθηκε ότι δεν αποχωρήσει από την Βαρκελώνη το καλοκαίρι.