Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Κλωναρίδης

Την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Συμβόλαιο μέχρι το 2022 υπέγραψε ο Έλληνας επιθετικός.

Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Κλωναρίδης

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι πλέον και επίσημα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο κυπριακός σύλλογος με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα ως το καλοκαίρι του 2022.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 28/07/1992 (28 ετών).

O Κλωναρίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ Αθηνών πριν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η μετεγγραφή του στην Lille πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για μια τριετία. Ακολούθησε μια σύντομη θητεία στην Lans με επαναδανεισμό στον Παναθηναϊκό πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ, το 2017. Στον ΑΠΟΕΛ έρχεται ως ελεύθερος.

Έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Καλωσορίζουμε τον Βίκτωρα στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας