Σολδάνο: Πού κολλάει ο νέος δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς

Διαβάστε τον λόγο που κολλάει ο νέος δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με αργεντίνικη ιστοσελίδα.

Σολδάνο: Πού κολλάει ο νέος δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς

Ο εκ νέου δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα Τζούνιορς έχει κολλήσει στο οικονομικό. Νεότερες πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις δημοσίευσε η ιστοσελίδα elintrasigente.

Σύμφωνα με αυτή ο Ολυμπιακός ζητά 300.000 δολάρια για ετήσιο δανεισμό του Σολδάνο. Στην Μπόκα δεν σκέφτονται καν να πληρώσουν ένα τέτοιο ποσό, όχι για ένα διάστημα που είναι λιγότερο από χρόνος.

Οι Αργεντινοί αντιπρότειναν να δώσουν αυτά τα χρήματα αλλά για τον δανεισμό 18 μηνών, πρόταση που απέρριψε ο ελληνικός σύλλογος.

«Εάν ο δανεισμός δεν πραγματοποιηθεί με τους όρους που θέλει η Μπόκα, θα τερματίσει τις συνομιλίες και θα αφήσει τον Σολδάνο να φύγει, αφού το κλαμπ δεν θέλει να κάνει μεγάλες επενδύσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η elintrasigente.

Οι Αργεντινοί όπως φαίνεται ποντάρουν στη επιθυμία του Σολδάνο να συνεχίσει στην Μπόκα. «Η πίεση από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θέλει να μείνει, θα είναι ζωτικής σημασίας» προσθέτει η elintrasigente.