Bundesliga: Σώθηκε (στα μπαράζ και με το εκτός έδρας γκολ) η Βέρντερ Βρέμης!

Η Βέρντερ Βρέμης γλίτωσε τον πρώτο της υποβιβασμό μετά από 40 χρόνια μένοντας στην Βundesliga χάρη στον θεσμό τού εκτός έδρας γκολ και τις δύο ισοπαλίες κόντρα στη Χαϊντενχάιμ (0-0 και 2-2) στα μπαράζ παραμονής.

Bundesliga: Σώθηκε (στα μπαράζ και με το εκτός έδρας γκολ) η Βέρντερ Βρέμης!

Με την ψυχή στο στόμα και χωρίς να νικήσει την άσημη Χαϊντενχάιμ -που ποτέ ξανά δεν είχε φτάσει τόσο κοντά στην άνοδό της στην Bundesliga- η Βέρντερ Βρέμης έμεινε στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου για μία ακόμη χρονιά.

Οι «πράσινοι», που κινδύνευσαν με τον πρώτο τους υποβιβασμό μετά από 40 χρόνια (!), διατηρήθηκαν στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, χάρη σε δύο ισοπαλίες και τον θεσμό τού εκτός έδρας γκολ στα μπαράζ παραμονής!

Μετά το 0-0 στη Βρέμη (2/7) πήραν 2-2 εκτός έδρας και πανηγύρισαν ανακουφισμένοι!

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ στο 3’ (από προσπάθεια του Τόιερκαουφ να διώξει προ των Ρασίτσα και Σάρτζεντ), αλλά η ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα ισοφάρισε στο 85ο λεπτό με τον Κλάιντιστ, για να ακολουθήσει το 1-2 από τον Αουγκούστινσον στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (μετά από κλέψιμο του Μπάρτελς επί του μοιραίου Τόιερκαουφ) και το τελικό 2-2 με πέναλτι ξανά από τον Κλάιντιστ στο… 98’.

Χρόνος όμως δεν υπήρχε για τρίτο γκολ που θα έφερνε τη Χαϊντενχάιμ για πρώτη φορά στην Βundesliga.