Ποντένσε: Σε καραντίνα στην Αγγλία - Τι ζητάει η Γουλβς

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, που επέστρεψε από την Πορτογαλία, όπου είχε πάει για προσωπικούς λόγους, τέθηκε σε καραντίνα 14 ημερών, βάσει των ιατρικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στην Αγγλία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού.

Ποντένσε: Σε καραντίνα στην Αγγλία - Τι ζητάει η Γουλβς

Σε κατ' οίκον περιορισμό είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ταξίδεψε προ ημερών στην Πορτογαλία για προσωπικό θέμα και μόλις επέστρεψε στην Αγγλία τέθηκε σε καραντίνα βάσει όσων προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στη χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/7) ωστόσο η ομάδα του, η Γουλβς, δίνει πολύ σημαντικό αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League στην προσπάθεια των δύο ομάδων για ευρωπαϊκή έξοδο και οι «λύκοι» απευθύνθηκαν στη διοργανώτρια, ζητώντας άδεια ώστε ο Πορτογάλος να τεθεί στη διάθεση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση στο νησί ανέφερε ότι σε ομάδες που συμμετέχουν σε ελίτ διοργανώσεις θα χορηγηθεί εξαίρεση από τη 14ήμερη καραντίνα.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει, ο Ποντένσε θα έπρεπε να λείψει τόσο από τον αγώνα με τη Σέφιλντ όσο και από τον εντός έδρας με την Έβερτον.

Η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, είναι 6η στην Premier League με 52 βαθμούς, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 8η με 48.

Η πέμπτη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα, στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 55 βαθμούς, χαρίζει συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.