Επιστρέφει στο Βέλγιο ο Ζιλέ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γκιγιόμ Ζιλέ επιστρέφει στο Βέλγιο μετά το τέλος της περιπέτειάς του στη Λανς.

Επιστρέφει στο Βέλγιο ο Ζιλέ

Η περιπέτεια του Γκιγιόμ Ζιλέ στη Λανς τελείωσε και από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι σύλλογος του Βελγίου. Πράγματι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γυρίσει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαρλερουά.

Ήδη η Σαρλερουά έχει ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή, αφού δημοσίευσε στα social media βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Ζιλέ να περνάει ιατρικά τεστ.

Για τη νέα του ομάδα θεωρείται πολύ σημαντική η προσθήκη του Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος έχει την εμπειρία από μεγάλους συλλόγους που έχει αγωνιστεί και μπορεί να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Ο Ζιλέ έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Βελγίου με την Άντερλεχτ.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής είναι 36 ετών και γυρίζει στην πατρίδα του μετά από τέσσερα χρόνια. Είχε φύγει το 2016 από την Άντερλεχτ για τη Ναντ και το καλοκαίρι του 2017 είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα έμεινε μόλις για μία σεζόν, αφού το 2018, που ήταν και το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών, έφυγε για τη Λανς.