Σέρχιο Ράμος: «Δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα λόγω των διαιτητών»

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, μίλησε για την διαιτησία και την μάχη που μαίνεται στην La Liga για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί της Μπιλμπάο (0-1).

Σέρχιο Ράμος: «Δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα λόγω των διαιτητών»

Η Ρεάλ Μαδρίτης «απέδρασε» από το Μπιλμπάο χάρη σε πέναλτι του Σέρχιο Ράμος και νίκησε 1-0 την Αθλέτικ που την φέρνει πλέον αγκαλιά με την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος στην La Liga.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στους Βάσκους, ο αρχηγός των «μερένχες» αναφέρθηκε στο τρίποντο της ομάδας του στο «Σαν Μαμές» όπως επίσης και στην διαιτησία, τονίζοντας πως δεν παίζει ρόλο στη μάχη που μαίνεται με την Μπαρτσελόνα για τον τίτλο στην κατηγορία.

«Είχαμε 11 τελικούς, έπρεπε να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να παίρνουμε κάθε φορά τρεις βαθμούς. Σήμερα ήταν τρεις σημαντικοί βαθμοί γιατί βάζουμε πίεση στην Μπαρτσελόνα. Ευτυχώς τα πάντα εξαρτώνται από εμάς», τόνισε αρχικά ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ισπανία: Φωνές και διαμαρτυρίες για το πέναλτι του Ράμος που δεν δόθηκε (pics)

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα λόγω των διαιτητών, ούτε το χάνουμε λόγω των διαιτητών. Δεν πρέπει να λέμε πως ό,τι κάνουν είναι καθοριστικό. Η Ρεάλ είναι πολύ μπροστά στη βαθμολογία. Δεν δίνουμε σημασία».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για την φάση που φάνηκε να κάνει ο ίδιος πέναλτι στον Ραούλ Γκαρθία της Μπιλμπάο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, απάντησε: «Τον πάτησα λίγο, όμως είχα γυρισμένη πλάτη, δεν νομίζω ότι ήταν κάτι».

Τέλος, υπενθυμίζεται πως με το τρίποντο αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης ξέφυγε πλέον με επτά πόντους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, που δοκιμάζεται απόψε στο «Μαδριγάλ» με την Βιγιαρεάλ, ενώ απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του εφετινού μαραθώνιου στην κατηγορία.