Παρέμεινε στην Πόρτο ο Κονσεϊσάο

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης συμφωνίας επικυρώθηκε σήμερα (24/5), με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να ανανεώνει τη συνεργασία του με την Πόρτο ως το 2020.

Παρέμεινε στην Πόρτο ο Κονσεϊσάο

Ο 43χρονος τεχνικός, πρώην διεθνής με την Εθνική της χώρας του και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, οδήγησε φέτος τους «Δράκους» στο πρώτο πρωτάθλημά τους ύστερα από μια πενταετία και ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίντο Ντα Κόστα, τον αντάμειψε με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Κονσεϊσάο ανέλαβε τα ηνία των «δράκων» στο ξεκίνημα της σεζόν 2017/2018 υπογράφοντας για 1+1 χρόνια. Σήμερα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους γι΄ άλλη μια χρονιά. Επί των ημερών του 43χρονου τεχνικού, η Πόρτο κατάφερε να πανηγυρίσει στα 28 από τα 34 ματς του πρωταθλήματος, με μόλις 2 ήττες, ενώ έφτασε μέχρι και την φάση των «16» του Champions League, όπου αποκλείστηκε από την Λίβερπουλ.

«Είχα συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Η αλήθεια είναι πως είχα άλλη μία πρόταση, αλλά η προτεραιότητά μου ήταν πάντα να συνεχίσω στο σύλλογο και να κάνουμε κάτι καλύτερο του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση κι αυτό είναι ένα σημάδι τις εμπιστοσύνης όλων για το έργο που έχει γίνει έως τώρα», τόνισε στο επίσημο κανάλι της Πόρτο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ