Ζιντάν: «Χωρίς να υποφέρεις δεν επιτυγχάνεις τους στόχους σου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο +4 από την μεγάλη αντίπαλη Μπαρτσελόνα και έχει ικανή διαφορά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Ζιντάν: «Χωρίς να υποφέρεις δεν επιτυγχάνεις τους στόχους σου»

Μετά την εντός ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Ατλετικο (2-2) και με την χθεσινή νίκη της Ρεάλ επί της Χετάφε, η «βασίλισσα» ξέφυγε στο +4 από την Μπαρτσελόνα και με υπέρ της την ισοβαθμία.

La Liga: «Χαρίζει» τον τίτλο η Μπαρτσελόνα, 2-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)

Απόσταση τεσσάρων βαθμών από την Μπαρτσελόνα απέκτησε χθες η Ρεάλ Μαδρίτης -πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν-, νικώντας δύσκολα 1-0 την Χετάφε, με γκολ-πέναλτι του Σέρχιο Ράμος.

La Liga: Ανατροπή για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και... Ευρώπη (highlights, βαθμολογία)

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζαμε, ότι παίζοντας με υπομονή και προσοχή, θα μπορούσαμε να νικήσουμε», είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Χωρίς να υποφέρεις, κανένας στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί. Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ήδη κερδίσει τη La Liga. Έχουμε πάρει τρεις βαθμούς, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου», πρόσθεσε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.