«Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021»

Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Cadena SER».

«Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021»

Ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Cadena SER».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης του χρόνου το καλοκαίρι, αφού δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος έχει περάσει όλη την καριέρα του στην ομάδα της Βαρκελώνης, έχει συμβόλαιο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και όλα είναι πιθανά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μανού Καρένο, ο 33χρονος Αργεντινός έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα, καθώς έχει ενοχληθεί από την κριτική που δέχεται όχι μόνο για την αγωνιστική παρουσία του αλλά και για άλλα πράγματα που αφορούν τον σύλλογο και του ρίχνουν ευθύνες ότι έχει βάλει και εκείνος το δικό του χέρι σε όσα διαδραματίζονται στην Μπαρτσελόνα.

Οι συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση έχουν μείνει στάσιμες, καθώς η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια και να ολοκληρώσει την καριέρα του στον σύλλογο όπου έχει μεγαλουργήσει, όμως όπως φαίνεται τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Η «Mundo Deportivo» πάντως επικοινώνησε με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν προκύπτει από πουθενά πως έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές!