Βαρούχας: Aποβoλή του Τσιντώτα, σκληρό παιχνίδι η ΑΕΚ, άκυρο το γκολ του Ελ Αραμπί

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στο ραδιόφωνο του Sport-fm για τη διαιτησία του Πορτογάλου Σόουα στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0.

Βαρούχας: Aποβoλή του Τσιντώτα, σκληρό παιχνίδι η ΑΕΚ, άκυρο το γκολ του Ελ Αραμπί

Ο κ. Βαρούχας τόνισε ότι ο Τσιντώτας έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, ότι οι Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα έπρεπε να «κιτρινιστούν», ενώ δόθηκε κακώς οφσάιντ στον Ποντένσε και ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί.

Το γκολ του Ελ Αραμπί που ακύρωσε ο VAR (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήταν κακή η παρουσία του Πορτογάλου και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν άλλη παρουσία με ξένους διαιτητές. Το 1-0 ήταν κανονικό, γιατί ο Σεμέδο έρχεται από πίσω και καλύπτεται. Στο 20ο λεπτό ο κόσμος παραξενεύτηκε, αλλά ο Φωτιάς από το VAR ενήργησε σωστά. Ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να δει την φάση αυτή στην κανονική ροή. Με την τροποποίηση του κανονισμού, ακόμη και κολλημένο στο σώμα να είναι το χέρι όταν αποκτάς πλεονέκτημα στην φάση υπάρχει παράβαση. Υπάρχουν δύο κίτρινες σε Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα που δεν δίνονται. Επίσης δόθηκε κακώς ένα οφσάιντ στον Ποντένσε που δεν υπήρχε. Έπρεπε να δοθεί κόκκινη και στον Τσιντώτα που έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής, γιατί υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού που μπορούσε να βάλει γκολ. Το χέρι του Σεμέδο στο 93’ δεν συνιστά παράβαση».

Έξι γκολ έχει ακυρώσει το VAR από τον Ολυμπιακό, τα τρία από τον Ελ Αραμπί! (vids)