Έξι γκολ έχει ακυρώσει το VAR από τον Ολυμπιακό, τα τρία από τον Ελ Αραμπί! (vids)

Το VAR είναι υπεύθυνο -μέχρι στιγμής- για έξι ακυρωθέντα γκολ των «ερυθρόλευκων» σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια στη φετινή Super League, τα τρία εκ των οποίων έχει σημειώσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Έξι γκολ έχει ακυρώσει το VAR από τον Ολυμπιακό, τα τρία από τον Ελ Αραμπί! (vids)

Το... κυνηγητό του VAR στον Ολυμπιακό συνεχίζεται στο τρέχον πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο «κρούσμα» το κανονικότατο γκολ που πέτυχε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο κυριακάτικο (27/10) ματς με την ΑΕΚ, που όμως δε μέτρησε ποτέ.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ έκλεψε υπέροχα τη μπάλα μπροστά από τους Τσιντώτα και Βράνιες και υπό την πίεση του Τσιγκρίνσκι σκόραρε στο 26', προκαλώντας ντελίριο στις «ερυθρόλευκες» εξέδρες.

Όμως ο Πορτογάλος διαιτητής Ζόρζε Σόουζα, ύστερα από επισταμένη εξέταση του βίντεο στο VAR... ανακάλυψε χέρι του Γκιγιέρμε (η μπάλα προσέκρουσε ψηλά στο μπράτσο του Βραζιλιάνου σε διεκδίκηση της μπάλας) περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν ο Ελ Αραμπί στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να καταλογίσει φάουλ και να ακυρώσει το γκολ!

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Μαροκινού που ακυρώνεται στην τρέχουσα σεζόν και έκτο συνολικά για τον Ολυμπιακό! Είχαν προηγηθεί τρία τέρματα των Πειραιωτών στο ματς με τη Λάρισα (2 ο Ελ Αραμπί και 1 ο Μεριά), ένα σε αυτό με τον Άρη (Σουντανί) κι ένα ακόμη στο πρόσφατο με τον ΟΦΗ (Γκερέρο)!

Αναλυτικά όλα τα ακυρωθέντα γκολ του Ολυμπιακού στη σεζόν 2019-2020 της Super League:

Τα γκολ με την ΑΕΛ

Το γκολ με τον Άρη

Το γκολ με τον ΟΦΗ

Το γκολ με την ΑΕΚ