Ξυλοδαρμός Τζήλου: Οι πρώτες φωτογραφίες και οι ενέργειες της ΕΠΟ

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την επίθεση στον Έλληνα ρεφερί. Έκτάκτη σύσκεψη και άμεση ενημέρωση σε FIFA και UEFA η ΕΠΟ.

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Οι πρώτες φωτογραφίες και οι ενέργειες της ΕΠΟ

Συναγερμό έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός του διεθνούς διαιτητή, Θανάση Τζήλου, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, ο Μέλο Περέιρα, αλλά και ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Πέτερ Φούσεκ, συναντήθηκαν εκτάκτως και συνομίλησαν για τους τρόπους αντιμετώπισης ενός ακόμα περιστατικού βίας που έπληξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, υπήρξε άμεση ενημέρωση στην UEFA και στην FIFA για την επίθεση στον Έλληνα διαιτητή.

Νεότερα ρεπορτάζ για το χρονικό της επίθεσης αναφέρουν ότι ο Λαρισσαίος ρεφερί βγήκε από το σπίτι στις 9:00 και κατευθύνθηκε προς το αρτοποιείο για να ψωνίσει. Έξω από το αυτοκίνητό του του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλα και τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο γόνατο. Ο Τζήλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Στο onlarissa.gr δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες από την επίθεση. Σε αυτές διακρίνεται το σπασμένο τζάμι του αυτοκινήτου του άτυχου διαιτητή, όπως και κηλίδες αίματος από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι δράστες.

Δείτε τις φωτογραφίες: