AEK - Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο διαιτητής!

Ο Δανός  Κριστόφερσεν θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

AEK - Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο διαιτητής!

Η ΕΠΟ όρισε τον 35χρονο Δανό Μαντς - Κρίστοφερ Κριστόφερσεν στην αναμέτρηση της Κυριακής (7/10) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Κριστόφερσεν έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία της Δανίας το 2011 και είναι διεθνής διαιτητής από τον Δεκέμβριο του 2012.

O Δανός διαιτητής θα έχει βοηθούς συμπατριώτες του, τους Ντένις Βόλεμπεργκ Ράσμουσεν και Λαρς Χούμελγκααρντ. Tέταρτος ορίστηκε ο Τζήλος.

Σημειώνεται ότι ο Δανός διαιτητής δεν έχει σφυρίξει ποτέ στο παρελθόν ελληνική ομάδα. Είναι διαιτητής β' κατηγορίας της UEFA. Φέτος, σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει σφυρίξει τις αναμετρήσεις Σκεντίγια-Σερίφ (1-0), Γκλέναβον-Μόλντε (2-1) καιΡόζενμποργκ-Κορκ (3-0) για τα προκριματικά του Europa League. Ακόμα διαιτήτευσε και στο ματς από τον όμιλο του ΠΑΟΚ, Βίντι-ΜΠΑΤΕ (0-2) στην 1η αγωνιστική.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, ο Σκουλάς από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας θα διατητεύσει στην Τρίπολη τον αγώνα του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, ο Τάσης (Ήπειρος) θα σφυρίξει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα.