Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Γιατί προειδοποιεί τους διαιτητές με τιμωρία δύο αγωνιστικών

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ προειδοποίησε τους διαιτητές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, ότι θα τιμωρούνται με τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Γιατί προειδοποιεί τους διαιτητές με τιμωρία δύο αγωνιστικών

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μέσω e-mail προειδοποίησε τους διαιτητές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, ότι θα τιμωρούνται με τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, σε περίπτωση που διαμαρτυρηθούν επειδή δεν ορίζονται σε αγώνες.

Ουσιαστικά όσοι διαμαρτύρονται για τους ορισμούς τους ή ρωτούν τον λόγο που δεν «σφυρίζουν», θα τιμωρούνται με τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.

«Αγαπητοί όλοι/όλες,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά με Υγεία πάνω από όλα!

Σας διαβιβάζω ενημέρωση από τον Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Clattenburg για θέμα που σας αφορά.

Πρώτα από όλα θέλει να σας ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά σας, ωστόσο ζητά να μην αποστέλλετε e-mail και μηνύματα στον ίδιο και στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ ζητώντας να ορισθείτε σε αγώνες ή τους λόγους για τους οποίους δεν ορίζεσθε.

Θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει στη προσωπική του εξέλιξη και όχι στο τί κάνουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι ακολουθώντας τα εξιδεικευμένα προγράμματα εκγύμνασης και τις συμβουλές της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τις οποίες είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Όσοι/όσες συνεχίσουν να αποστέλλουν e-mail/μηνύματα με το προαναφερόμενο περιεχόμενο (ζητώντας να ορισθούν σε αγώνες ή τους λόγους που δεν ορίζονται) δεν θα ορίζονται για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές», ανέφερε το σχετικό mail.