Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκε το πέναλτι στον ΠΑΣ, λάθος που δεν δόθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο» (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεωρεί πως σωστά δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν δικαιώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, υποστηρίζοντας πως δεν δόθηκε πέναλτι στην ομάδα του Περιστερίου.

Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκε το πέναλτι στον ΠΑΣ, λάθος που δεν δόθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο» (vid)

Αντίθετος με μια μόνο από τις κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών στις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής και σύμφωνος με όλες τις άλλες ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στην καθιερωμένη ανάλυσή του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έκανε την εκτίμηση ότι ο Ατρόμητος θα έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (στο μαρκάρισμα του Κλωναρίδη από τον Ρότα). Καλώς δεν δόθηκε κάτι στη φάση του Κουλούρη και χαρακτήρισε σωστό τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών υπέρ της ΑΕΚ και την επανάληψη της εκτέλεσης.

Καλώς, σύμφωνα πάντα με τον Άγγλο δεν έγινε κάτι τέτοιο στην εκτέλεση του Βιεϊρίνια με τον Βόλο (διότι ο Κλέιμαν πατούσε τη γραμμή τέρματος), ενώ τόνισε ότι ήταν σωστή και η απόφαση για πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (επειδή το χέρι του Ρέαμπτσουκ σηκώθηκε από το έδαφος).