Βαρούχας για Σιδηρόπουλο: «Σωστά δεν απέβαλε τον Σα»

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Τι είπε για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο Ολυμπιακός – Άρης

Βαρούχας για Σιδηρόπουλο: «Σωστά δεν απέβαλε τον Σα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Ατρόμητος-ΑΕΛ (Αγκαγέφ): «Πήγε καλά ο διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν».

ΑΕΚ-Αστέρας (Πελίτο): «Το 0-1 του Αστέρα είναι κανονικό, δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Ο Μπαράλες που είναι πιο μπροστά δεν έχει συμμετοχή στη φάση. Στο 44’ και το δοκάρι του Σιμάνσκι, αν σκόραρε ο Ανσαριφάρντ στην επαναφορά θα ακυρωνόταν γιατί κοντρόλαρε με την μπάλα. Στο 55’ σε μια πτώση του Ανσαριφάρντ η λήψη είναι μέσα από τα δίχτυα και δεν έχουμε καλή εικόνα. Σε επίθεση του Αστέρα υπάρχει δύο φορές κράτημα από τον Κρίστισιτς και δεν δόθηκε κίτρινη. Σωστά, γιατί όταν βγει το πλεονέκτημα δεν δίνεται πλέον κάρτα. Στη φάση που σταματά φάση της ΑΕΚ για επιθετικό φάουλ του Ανσαριφάρντ, δεν υπάρχει καμία παράβαση και στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει πέναλτι. Εδώ έκανε λάθος ο Βόσνιος».

Βόλος-Απόλλων Σμύρνης (Μανούχος): «Το πέναλτι που έκανε ο Απόλλων ήταν καθαρό».

ΠΑΟΚ-Λαμία (Κουτσιαύτης): «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε ένα πέναλτι για δεξί χέρι του Βύντρα, αλλά είναι μαζεμένο στην κοιλιά του. Το αριστερό χέρι ήταν εκτεθειμένο, αλλά δεν βρήκε εκεί η μπάλα».

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (Κουμπαράκης): «Δεν υπήρχε τίποτα να συζητήσουμε. Ήταν πολύ καλή η διαιτησία».

Ολυμπιακός-Άρης (Σιδηρόπουλος): «Στην πτώση του Βρουσάι από μαρκάρισμα του Σάκιτς είναι ένα ανεπαίσθητο μαρκάρισμα, σωστά δεν δόθηκε κάτι. Στο 38’ σε μια διεκδίκηση του Χασάν με παίκτη του Άρη, δεν υπάρχει παράβαση. Η απομάκρυνση του Σωκράτη έγινε καθαρά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Το πέναλτι του Σα στον Μαντσίνι είναι καθαρό. Είναι ένα άτσαλο μαρκάρισμα, αλλά δεν έχει βαναυσότητα για να δεχτεί κόκκινη κάρτα. Πηγαίνει να βρει μπάλα και δεν τη βρίσκει, αλλά δεν έχει πρόθεση. Συμφώνησαν μαζί του και από το VAR».