Τάσος Σιδηρόπουλος: Σφυρίζει το Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Μίλαν για την φάση των 32 του Europa League.

Τάσος Σιδηρόπουλος: Σφυρίζει το Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν

Σε έναν ακόμη Ευρωπαϊκό αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο Έλληνας διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Μίλαν την Πέμπτη (18/02, 19:55) για τους «32» του Europa League.

Ο Σιδηρόπουλος θα βρεθεί στο Βελιγράδι, όπου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τη φάση των «32» ανάμεσα στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και τη Μίλαν. Ένα ματς που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (18/2) και θα ξεκινήσει στις 19.55.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα έχει για βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη, ενώ τέταρτος της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάκερτ, με βοηθό του τον Μπιμπιάνα Στεϊνχάους.

Να σημειώσουμε πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σφυρίξει κι άλλο αγώνα στο Βελιγράδι και πάλι για το Europa League. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με αντίπαλο την Αραράτ από την Αρμενία, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στο πλευρό του ρέφερι από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου ήταν και τότε ο Πολυχρόνης Κωσταράς και ο Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ τέταρτος ήταν και πάλι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.