Κλάτενμπεργκ: «Προηγήθηκε φάουλ στο 2-1 του ΠΑΟΚ, σωστή η κίτρινη στον Μπουχαλάκη» (vid)

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε το 2-1 του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη στον Βιγιαφάνιες στο ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός

Κλάτενμπεργκ: «Προηγήθηκε φάουλ στο 2-1 του ΠΑΟΚ, σωστή η κίτρινη στον Μπουχαλάκη» (vid)

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Κλάτενμπεργκ έκανε προσθετική μαλλιών: Η επιχείρηση «1.700 τρίχες» (vid)

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 9η αγωνιστική της Super League:

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ είπε ότι το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ του Τσόλακ ενώ ο VAR Σκουλάς ακούγεται να λέει, στην συνομιλία ότι «Τον σπρώχνει αλλά πριν παιχτεί η μπάλα. Τη στιγμή που παίζει η μπάλα έχει γίνει σπρώξιμο. Το σπρώξιμο είναι όλα οκ. Φάουλ δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και αν υπάρχει είναι ανεπαίσθητο». Είπε ακόμη ότι δεν υπήρχε οφσάιντ στη φάση.

Για το μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη στον Βιγιαφάνiες ο αρχιδιαιτητής τόνισε ότι «Συμφωνώ με την απόφαση του διαιτητή ότι δεν πληροί όλα τα κριτήρια για κόκκινη κάρτα».

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση των φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ