Ο Κλάτενμπεργκ έκανε προσθετική μαλλιών: Η επιχείρηση «1.700 τρίχες» (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποκάλυψε πως προχώρησε σε προσθετική μαλλιών τον Μάιο επειδή η γυναίκα του έλεγε πως μοιάζει με γέρο

Ο Κλάτενμπεργκ έκανε προσθετική μαλλιών: Η επιχείρηση «1.700 τρίχες» (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει την ελληνική διαιτησία και να επιβλέπει όλα όσα αφορούν τους ρέφερις τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στον τομέα της ενημέρωσης.

Ωστόσο στα μέσα Μαΐου είχε φροντίσει να κάνει κάποιες… διορθώσεις στο τριχωτό της κεφαλής του, καθώς διαπίστωσε πως είχε απώλειες.

Υποβλήθηκε λοιπόν σε μεταμόσχευση μαλλιών στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, όπου είχε αρχίσει να δημιουργείται φαλάκρα!

Ο Κλάτενμπεργκ έχει προσθέσει 1.700 τρίχες στις 8.500 που προϋπήρχαν στο κεφάλι του και μάλιστα όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να πάει δύο φορές στην Ιρλανδία, όπου βρίσκεται το ινστιτούτο προσθετικής για να έχει απόλυτη επιτυχία το εγχείρημα.

Για τη μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία υποβλήθηκε στο παρελθόν μίλησε ο επικεφαλής της ΚΕΔ στην Ελλάδα.

Φιλοξενούμενος στο podcast «Paddy Power presents From The Horse's Mouth», ο Bρετανός αρχιδιαιτητής παραδέχθηκε ότι τη σχετική απόφαση την έλαβε λόγω… κρεβατομουρμούρας.

«Η γυναίκα μου έλεγε ότι έμοιαζα με γέρο. Οπότε με την μεταμόσχευση μαλλιών θεωρούσα πως θα έμοιαζαν καλά. Πήγα στην Ιρλανδία για την μεταμόσχευση και μάλιστα χρειάστηκε να πάω δύο φορές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιθανότατα όμως θα επαναλάβει τη διαδικασία, καθώς χάνει μαλλιά και από άλλο σημείο ίσως όχι απαραίτητα εξαιτίας όσων βλέπει να συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα από τους διαιτητές.