Ματέο Ρέντσι: «Δεν έχω χωνέψει την ήττα από τον Ολυμπιακό - Συνηθισμένη να υποφέρει η Φιορεντίνα»

Απογοητευμένος ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και υποστηρικτής της Φιορεντίνα, Ματέο Ρέντσι, για την ήττα των «βιόλα» από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League.

Ματέο Ρέντσι: «Δεν έχω χωνέψει την ήττα από τον Ολυμπιακό - Συνηθισμένη να υποφέρει η Φιορεντίνα»

Δεν μπορούν να χωνέψουν στην Ιταλία τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους». Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας (2014-2016) και υποστηρικτής της Φιορεντίνα, Ματέο Ρέντσι, είπε:

«Την ήττα στον τελικό δεν την έχω χωνέψει ακόμη. Για τρίτη φορά, δύο στο Conference League και πέρυσι στο Coppa Italia, η Φιορεντίνα φτάνει στην τελική ευθεία και χάνει. Εμείς οι βιόλα έχουμε συνηθίσει να υποφέρουμε, τώρα έχουμε πάρει την κατιούσα. Έλεγα στα παιδιά μου, ότι δεν έχουν δει ποτέ την Φιορεντίνα να νικάει, ότι εμείς έχουμε συνηθίσει να ζούμε τον πόνο στο ποδόσφαιρο.

Ως ιταλικό ποδόσφαιρο θέλαμε τη νίκη της Αταλάντα και ελπίζαμε πως αργά ή γρήγορα θα ζούσαμε τέτοια χαρά. Στην Αθήνα το πιστεύαμε και τώρα ελπίζουμε να μας δοθεί ακόμη μία ευκαιρία. Ο (σ.σ. προπονητής) Ιταλιάνο μάς έφερε σε δύο τελικούς Conference League και έναν τελικό Coppa Italia, πιστεύω πως ο κύκλος του έκλεισε όπως είπε ο ίδιος. Έκανε μία ωραία διαδρομή εδώ και τρία χρόνια, κρίμα που δεν κερδίσαμε για να αφιερώναμε το τρόπαιο στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε.

Όποια και αν είναι η επιλογή μας για τον διάδοχο του Ιταλιάνο, το σημαντικό είναι η Φιορεντίνα να επιστρέψει στις επιτυχίες επειδή έγιναν άσπρα τα μαλλιά μου και έχω κερδίσει μόνο δύο Κύπελλα Ιταλίας και ένα ιταλικό Σούπερ Καπ».