Τζολάκης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

Ο Κώστας Τζολάκης μίλησε για την ετοιμότητα των παικτών του Ολυμπιακού ώστε να φτάσουν στο τρόπαιο του Conference League.

Τζολάκης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

O Kώστας Τζολάκης μίλησε για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό με την Φιορεντίνα και τον τρόπο που έχει ετοιμαστεί η ομάδα για τη μεγάλη αναμέτρηση.

«Είναι πιο σημαντικό το πνευματικό σκέλος από το σωματικό. Όποιος επικρατήσει στο πνευματικό κομμάτι, θα κατακτήσει και το τρόπαιο».

«Το μόνο πλεονέκτημα της έδρας είναι ότι έχουμε παίξει δύο φορές φέτος, σίγουρα θα μας δώσει ώθηση ότι θα έχουμε τον κόσμο μας, αλλά όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο».

«Όταν πας να κατακτήσεις ένα τρόπαιο δεν περνάς εύκολα στον τελικό για να το πάρεις. Δίκαια έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, έχουμε δείξει καλό πρόσωπο και πρέπει να το κάνουμε και στον τελικό».

«Έχουμε προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο, ακόμη και για παράταση ή πέναλτι. Όπως έχουμε κάνει ανάλυση της αντιπάλου, έχουμε αναλύσει και για τα πέναλτι».

«Η Φιορεντίνα έχει πάρει μία γεύση και εμπειρία από τον περσινό τελικό, αλλά αυτά παύουν να ισχύουν όταν αρχίζει ο κάθε αγώνας».

Για τον μικρό Γιαννάκη: «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει αθλητισμός, πρέπει να σταματήσει η βία. «Είναι άλλη μία ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατάσταση. Να σταματήσουμε τη βία στα γήπεδα και σε όλη τη χώρα που δυστυχώς μας πονούν πάρα πολύ»