Ολυμπιακός: Το «φιξάρισμα» της ενδεκάδας του Κόνφερενς

Την Δευτέρα (27/5) οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις στον Ρέντη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα καταλήξει στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός: Το «φιξάρισμα» της ενδεκάδας του Κόνφερενς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (27/5) και πλέον η προσοχή στρέφεται στις δοκιμές που θα κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με ορίζοντα τον τελικό του Κόνφερενς κόντρα στη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια (29/5).

Ο Βάσκος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, αλλά σίγουρα θέλει να δει και κάποια ακόμη πράγματα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στον Ρέντη, έτσι ώστε να φύγουν και οι όποιες μικρές αμφιβολίες υπάρχουν για τις τελικές επιλογές.

Η μία αμφιβολία αφορά τον Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ προπονείται κανονικά εδώ και μία εβδομάδα, αλλά είναι ένα ζήτημα η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι πανέτοιμος για να παίξει βασικός. Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να φανταστεί ότι δεν θα έχει τον Ορτέγκα στην ενδεκάδα, αλλά θέλει να κάνει και το τελευταίο τσεκάρισμα στις προπονήσεις προτού πάρει την τελική του απόφαση.

Από εκεί και πέρα, είναι ένα θέμα και ο Βιθέντε Ιμπόρα που προερχόταν από τραυματισμό, αλλά κι εκείνος έχει επανέλθει και είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τον δει τις επόμενες δύο μέρες, όμως, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, ο Ιμπόρα θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα.

Είναι σαφές ότι ο Βάσκος θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του, την ηρεμία που παρέχει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και το ύψος του για τις στατικές φάσεις.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με Τζολάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί.