Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ορτέγκα, τα συν και τα πλην

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι ξανά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα έχει δίλημμα για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ορτέγκα, τα συν και τα πλην

Και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι έτοιμος για τον μεγάλο τελικό του Conference League εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα. Η ομάδα του Πειραιά από σήμερα (23/5) ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους «βιόλα» και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Αργεντινός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και πλέον είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα. Στο διάστημα της απουσίας του ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές για να καλύψει το κενό του.

Έπαιξε ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ο Κίνι και ο Απόστολος Αποστολόπουλος που άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ορτέγκα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και επί της ουσίας αυτό είναι ένα δίλημμα που θα έχει για την ενδεκάδα του τελικού.

Από τη μία ο Βάσκος προπονητής έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πως ο Αργεντινός έχει μείνει για είκοσι ημέρες χωρίς παιχνίδια, αφού τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Άστον Βίλα. Από τις 2 Μαΐου έχει να παίξει ο Ορτέγκα και αν τον επιλέξει ο Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα θα είναι το πρώτο του ματς μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και είναι γεγονός ότι η εικόνα του δεν ήταν και πολύ καλή. Είχε σοβαρά προβλήματα από την πλευρά του και με αποκορύφωμα το πέναλτι που έκανε στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Κίνι που πρόσφερε τις υπηρεσίες του όποτε του ζητήθηκε αυτό το διάστημα, δεν είναι το καθαρό αριστερό μπακ και είναι γνωστό ότι ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να κάνει αλχημείες. Επομένως όλα δείχνουν ότι ο Ορτέγκα είναι το φαβορί για να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.