Κριτική των παικτών: Κατέθεσαν και τη ψυχή τους

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατέθεσαν και τη ψυχή τους για να πάρει η ομάδα του Πειραιά την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Κριτική των παικτών: Κατέθεσαν και τη ψυχή τους

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Έβγαλε αρκετή ηρεμία στο τέρμα, ενώ στη φάση του γκολ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Ο νεαρός γκολκίπερ είχε σωστές θέσεις στα περισσότερα γεμίσματα που έγιναν στην περιοχή. Απίθανος ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι με τρεις αποκρούσεις έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και η καλή ευκαιρία με τον Μασούρα.

ΝΤΟΗ

Αν και είχε να παίξει δύο μήνες στάθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και έδωσε μεγάλες μάχες με τον Ντζέκο. Ο Έλληνας στόπερ τα πήγε πολύ καλά στο πλευρό του Κάρμο.

ΚΑΡΜΟ

Γι’ ακόμα μία φορά ο Πορτογάλος στόπερ έχει κάνει εξαιρετικό ματς, έχει κόψει τα πάντα στα μετόπισθεν και βρισκόταν σε κάθε σημείο για να καλύψει τα κενά.

ΟΡΤΕΓΚΑ

Ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Καχβετσί, ενώ έχανε και πολύ εύκολα αρκετές μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Μεντιλίμπαρ.

ΕΣΕ

Στο πρώτο ημίχρονο άφηνε πολλούς κενούς χώρους και δεν έδειχνε να είναι στην καλύτερη του βραδιά. Στην επανάληψη με τον Ιμπόρα δίπλα του ανέβασε την απόδοση του.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ

Αρκετά καλό ματς και με τη Φενέρμπαχτσε από τον Τσικίνιο, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδο του Ιμπόρα βγήκε πιο ψηλά για να πιέσει.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Περίμενε περισσότερα από τον Φορτούνη ο Ολυμπιακός, αφού δεν βοήθησε πολύ δημιουργικά την ομάδα του. Από ένα σημείο και μετά ανέβασε και αυτός την απόδοση του και τράβηξε τον Ολυμπιακό στην επίθεση.

ΓΙΟΕΒΤΙΤΣ

Ο Γιόβετιτς ήταν η πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαυροβούνιος το διάστημα που αγωνίστηκε αν και πάλεψε δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Πάλεψε αρκετά ο Πορτογάλος, αλλά δεν έδωσε στον Ολυμπιακό το κάτι παραπάνω επιθετικά. Επίσης ανασταλτικά δεν έδινε βοήθειες στον Ορτέγκα, ενώ από ένα σημείο και μετά εκνευρίστηκε και σωστά αντικαταστάθηκε στο 64’.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

Πάλευε με τους στόπερ της Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι αλήθεια ότι επιθετικά ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε πολλές καταστάσεις για να απειλήσει. Και στην άμυνα, πάντως ήταν στη θέση του και έκοψε όποτε χρειάστηκε.

ΙΜΠΟΡΑ

Ο Ιμπόρα ήταν η πρώτη αλλαγή του Μεντιλίμπαρ και από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι «έδεσε» την ομάδα ανασταλτικά. Έδωσε πάρα πολλές βοήθειες ο Ισπανός, ενώ είχε και το δοκάρι στην παράταση.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Μπήκε στο 64’ στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλε πολύ ενέργεια με τρεξίματα και πίεση στην άμυνα της Φενέρ. Ο Μασούρας έχασε και τη μεγάλη ευκαιρία στο 80’ για να σκοράρει για τον Ολυμπιακό.

ΟΡΤΑ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 108’ και προσπάθησε να πάρει κάποιες προσπάθειες για να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 109’, έτρεξε και πίεσε την άμυνα της Φενέρ, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι επιθετικά.

ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ

Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που χρειαζόταν φρέσκο αίμα και ανταποκρίθηκε μια χαρά.

ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ έχει κάνει τρομερό παιχνίδι ο σκόρερ, ο Καχβετσί, ο οποίος έγινε αλλαγή από τον Καρτάλ. Σπουδαία δουλειά έκανε και ο Φρεντ στα χαφ που επίσης αντικαταστάθηκε. Ο Σάμουελ από δεξιά τα πήγε καλά πάνω στον Ποντένσε, ενώ είχε πολλά ανεβάσματα δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Η παρουσία του Ντζίκο έδωσε σιγουριά στην άμυνα της Φενέρ που έλειπε στο πρώτο ματς, ενώ πολλά χιλιόμετρα και σπουδαία δουλειά έκανε και ο Σιμάνσκι. Ο Τάντιτς από την πλευρά του έκανε αρκετές σέντρες από αριστερά και δημιούργησε κινδύνους.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Στίλερ που βρισκόταν κοντά στις φάσεις και είχε σωστές αποφάσεις.