Σβαμπ: «Δεν βρήκαμε λύσεις»

Ο Στέφαν Σβαμπ σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League.

Σβαμπ: «Δεν βρήκαμε λύσεις»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στη ρεβάνς της Τούμπας από την Κλαμπ Μπριζ (0-2) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε πως η ομάδα του Βελγίου πήρε δίκαια την πρόκριση, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στη Μπριζ. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Κυριάρχησαν στο παιχνίδι, εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε απειλητικοί, δεν μπήκαμε σε επικίνδυνες ζώνες. Τους δίνουμε συγχαρητήρια. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη απόδοση τόσο με την μπάλα, όσο και χωρίς αυτήν. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν βρήκαμε λύσεις, δεν τους φέραμε σε δύσκολη θέση. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τόνισε: «Μας στήριξαν ξανά, τους ευχαριστούμε ήταν δίπλα μας από το πρώτο παιχνίδι, τους ζητάμε συγγνώμη που δεν τους χαρίσαμε μία πρόκριση. Είμαστε απογοητευμένοι γι' αυτό. Σε 2-3 ημέρες μόλις ηρεμήσουμε και δούμε τι πετύχαμε θα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όπως και να έχει θέλαμε να πάμε παρακάτω. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και το ζήσαμε μαζί με τους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας παντού».