ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ 0-2: Ο «δικέφαλος» αποχαιρέτησε το Conference League (highlights)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στη ρεβάνς της Τούμπας από την Κλαμπ Μπριζ (0-2) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ 0-2: Ο «δικέφαλος» αποχαιρέτησε το Conference League (highlights)

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν τελικά να περάσουν το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ και να πανηγυρίσουν μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο «δικέφαλος του βορρά» μετά την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο με 1-0, έχασε και στη ρεβάνς της Τούμπας (0-2) από την αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού, ενώ η Μπριζ θα αντιμετωπίσει πλέον την Φιορεντίνα στους «4» για μια θέση στον τελικό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλό του, αλλά πλήρωσε και τα αμυντικά του κενά, με αποτέλεσμα να δεχτεί πολύ νωρίς δύο γκολ. Οι Βέλγοι ανταποκρίθηκαν άριστα στην πίεση των γηπεδούχων και του κόσμου που είχε γεμίσει την Τούμπα κι αφού απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, τελικά άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Γιουτγκλά (0-1).

Ο ΠΑΟΚ δεν συνήλθε από το γκολ. Η Μπριζ συνέχισε να απειλεί και στο 45’ έφτασε τελικά και στο 0-2 πάλι με τον Γιουτγκλά, με το οποίο μπήκε έτσι κι ένα πρόωρο τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Ο «δικέφαλος του βορρά» χρειαζόταν πλέον τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να στείλει έστω το ματς στην παράταση, αλλά όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να φτάσει στο… θαύμα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λουτσέσκου προχώρησε σε διπλή αλλαγή στην προσπάθεια του να αλλάξει την «εικόνα» της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο πιο απειλητικός, αλλά επί της ουσίας δεν ευτύχησε να φτάσει στα γκολ για να ξαναμπεί στο κυνήγι της πρόκρισης. Το 0-2 παρέμεινε ανέπαφο ως το φινάλε και η Κλαμπ Μπριζ ήταν αυτή που γιόρτασε την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΠΑΟΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 0-2

Γήπεδο: Τούμπα

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι - Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα - Σβαμπ, Μεϊτέ (56’ Οζντόεφ) – Ντερσπόντοφ (71’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον – Μπράντον (46’ Σαμάτα).

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (5-3-2): Γιάκερς - Σάμπε, Ορντόνιεθ, Μπαλάντα, Σκόρας (87’ Ταλμπί), Μέγιερ – Βέτλεσεν (84’ Ζίγκερναγκελ), Βανάκεν, Ονιεντίκα – Νούσα (76’ Οντόι), Γιουτγκλά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νταβίντε Μάσσα (Ιταλία)