Καρτάλ: «Μπορούμε να προκριθούμε στα ημιτελικά»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ, λίγο πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τουρκία για τα προημιτελικά του Conference League.

Καρτάλ: «Μπορούμε να προκριθούμε στα ημιτελικά»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ, σε δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference League εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του θεσμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα του να παίζουμε εντός έδρας. Θέλουμε να μείνουμε στην ιστορία της Φενερμπαχτσέ. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, μετά το πρώτο ματς δουλέψαμε περισσότερο. Οι παίκτες μου έχουν πολύ δουλειά σήμερα. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στα ημιτελικά.

Οι παίκτες μου έχουν πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ματς, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τα γκολ που θέλαμε. Δεχτήκαμε γκολ λόγω ατομικών λαθών και αντιδράσαμε. Δεν επιστρέψαμε με κακό σκορ. Θα τα παίξουμε όλα στη ρεβάνς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα κλείσουμε τη σεζόν με το πρωτάθλημα και κατακτώντας τρόπαια».