Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Γιόβετιτς για την Κωνσταντινούπολη

Γιατί ο Στέφαν Γιόβετιτς φαίνεται πως έχει προβάδισμα να παίξει βασικός και στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Γιόβετιτς για την Κωνσταντινούπολη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του πριν από σημαντικά παιχνίδια. Έχει αποδείξει σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς ότι κάτι επιφυλάσσει στους αντιπάλους του. Έτσι και τώρα ο Βάσκος προπονητής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αν και έχει διάφορα στο μυαλό του.

Επί της ουσίας το θέμα που υπάρχει για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι αν θα πάει με τρεις χαφ όπως συνηθίζει να κάνει στα ευρωπαϊκά ματς και ειδικά εκτός έδρας ή θα εμπιστευτεί τη συνταγή του πρώτου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε που του έδωσε και τη νίκη.

Αυτό σημαίνει ότι Στέφαν Γιόβετιτς διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Μαυροβούνιος ήταν πολύ σημαντικός στο πρώτο παιχνίδι με ένα γκολ, μία ασίστ και συμμετοχή στο άλλο τέρμα της ομάδας του.

Έτσι ο Βάσκος προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά το πώς θα διαχειριστεί τον πολύπειρο επιθετικό που είναι γεγονός ότι έκανε τρομερή δουλειά στην αναμέτρηση με τους Τούρκους στο Φάληρο. Η αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη για τον Γιόβετιτς είναι πως έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει ξανά βασικός. Δεν είναι κάτι που το έχει δείξει ξεκάθαρα ο Μεντιλίμπαρ, αλλά έχει δημιουργήσει αυτή την αίσθηση σύμφωνα με το πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις στον Ρέντη.

Ο Γιόβετιτς είναι μπαρουτοκαπνισμένος από δύσκολα ματς και είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την εμπειρία του και την προσωπικότητα του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ένας άλλος λόγος που δίνει πολλές πιθανότητες στον Μαυροβούνιο είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλει να παίξει στην Πόλη. Και εκεί ο Μεντιλίμπαρ θέλει να πιέσει τη Φενέρμπαχτσε και να την αναγκάσει σε εύκολα λάθη. Του έδειξε η άμυνα της άλλωστε πως μπορεί να χάσει πολύ εύκολα τη μπάλα και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και την Πέμπτη το βράδυ.