Κλαμπ Μπριζ: Πάνω από 1.000 οπαδοί στην Θεσσαλονίκη

Η Κλαμπ Μπριζ επιβεβαίωσε ότι πάνω από χίλιοι οπαδοί της θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.

Κλαμπ Μπριζ: Πάνω από 1.000 οπαδοί στην Θεσσαλονίκη

«Κόκκινο» έχει ήδη αρχίσει να χτυπάει το θερμόμετρο ενόψει του μεγάλου αγώνα ρεβάνς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ την προσεχή Πέμπτη (18/4) στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Conference League.

Ένα ματς που θα κρίνει και την πρόκριση στα ημιτελικά, με τους Βέλγους να έχουν το προβάδισμα χάρη στη νίκη τους με 1-0 από το πρώτο ματς στην έδρα τους.

Η Μπριζ σε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι πάνω από χίλιοι οπαδοί της θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή καλούν τους φιλάθλους τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα παίξει τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την Κλαμπ προκειμένου να πάρει την πρόκριση σε έναν ιστορικό ημιτελικό.

Η Κλαμπ Μπριζ καλεί τους φίλους της να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η ομάδα καλεί τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα.

Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της Κλαμπ Μπριζ έξω από το γήπεδο.

Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών μας.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια συνάντηση με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την κατάσταση των συνθηκών, έτσι ώστε η ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εγγυημένη».