Ολυμπιακός: Θα παίξουν… όλοι!

Πολλά πρόσωπα διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη μεσοεπιθετικά. Βέβαιο είναι ότι θα παίξουν… όλοι, άρα πρέπει όλοι να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Ολυμπιακός: Θα παίξουν… όλοι!

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης (18/11) στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρμπαχτσε έχοντας το πλεονέκτημα της νίκης του πρώτου αγώνα και τη φιλοσοφία ότι θα παίξει και στο δεύτερο παιχνίδι με επιθετικό πνεύμα. Και όχι αμυντικά ώστε να προστατεύσει το προβάδισμα.

Έτσι όπως έχει έρθει το πράγμα, μετά την τιμωρία του Παναγιώτη Ρέτσου από την κάρτα για το πέναλτι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μόνο δύο επιλογές για τις θέσεις των στόπερ, τον Νταβίντ Κάρμο και τον Ανδρέα Ντόη.

Όσον αφορά, όμως, στη μεσοεπιθετική πλευρά οι επιλογές είναι πια πάρα πολλές, καθώς είναι ξανά διαθέσιμος ο Ντανιέλ Ποντένσε. Στην ενδεκάδα θα είναι σίγουρα ο Σαντιάγκο Έσε, ο Τσικίνιο, ο Κώστας Φορτούνης, ο Ντάνιελ Ποντένσε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Άρα απομένει μία θέση, την οποία θα διεκδικήσουν αναλόγως με τις αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ, ο Γιώργος Μασούρας, ο Στέφαν Γιόβετιτς και ο Αντρέ Όρτα.

Όποιοι δύο εξ΄αυτών μείνουν εκτός αρχικού σχήματος είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια της αναμέτρησης, συνεπώς θα πρέπει να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα. Σε ετοιμότητα ενδεκάδας. Όπως και κάθε ποδοσφαιριστής που θα βρίσκεται στην αποστολή για αυτόν τον ιστορικό για τον σύλλογο (και για τους ίδιους τους παίκτες του) αγώνα…