Ολυμπιακός: Στη Φενέρμπαχτσε είναι «φαφλατάδες» και αυτό είναι καλό για τους Πειραιώτες!

Μία υπεραισιοδοξία βγάζουν στη Φενέρμπαχτσε ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό και αυτό μόνο κακό δεν είναι για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Στη Φενέρμπαχτσε είναι «φαφλατάδες» και αυτό είναι καλό για τους Πειραιώτες!

Το βράδυ της Πέμπτης (11/4) παρατηρήθηκε το εξής φαινόμενο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε με 3-2. Ναι μεν πείραξε το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είχαν τη δυνατότητα να πάνε στην Πόλη με μία νίκη με ευρύ σκορ. Ναι μεν πείραξε ο τρόπος με τον οποίο δέχτηκαν τα δύο τέρματα από τους Τούρκους.

Ωστόσο, δημιουργήθηκε μία εντύπωση ότι η Φενέρμπαχτσε κέρδισε και ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στην Τουρκία για δύο αποτελέσματα. Μην ξεχνάμε ότι του αρκεί και η ισοπαλία, δίχως αυτό φυσικά να σημαίνει ότι ο Μεντιλίμπαρ θα κατεβάσει μία ομάδα που θα επιδιώξει το 0-0. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Παράλληλα, η κατάσταση που επικρατεί στην Κωνσταντινούπολη και ο ξεσηκωμός στις τάξεις του κόσμου για μία «σίγουρη πρόκριση», είναι στοιχεία που μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ του Ολυμπιακού.

Η υπερβολική αισιοδοξία του Ισμαϊλ Καρτάλ και των ποδοσφαιριστών του μετά από ήττα στο Φάληρο, έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι τις περισσότερες φορές γυρίζει μπούμερανγκ.

Όσο θα περνάει ο χρόνος και η Φενέρ θα κυνηγάει να ανατρέψει το σκορ, το «Σουκρού Σαράτσογλου» θα... βράζει. Και παράλληλα θα αγχώνει τους ποδοσφαιριστές του Καρτάλ.

Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι ο Ολυμπιακός θα έχει μία εύκολη βραδιά στην Κωνσταντινούπολη. Από την άλλη, όμως, προκαλεί αλγεινή εντύπωση η στάση που κρατούν ο Καρτάλ, οι ποδοσφαιριστές του και ο τουρκικός Τύπος.

Την Παρασκευή (12/4) για να υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό, έγραφαν ότι η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που έχασε 0-3 από τη Φενέρ στο Βέλγιο, ήταν καλύτερη ομάδα από τους Πειραιώτες.

Δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι Τούρκοι. Αυτό που ξέρουμε πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στην Πόλη με τακτική... κλεφτοπόλεμου. Θα πάει να κυνηγήσει τη νίκη και στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Δεν έχει σκοπό να δώσει χώρο στη Φενέρμπαχτσε. Αν θα πετύχει η προσέγγιση του Μεντιλίμπαρ, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε το βράδυ της Πέμπτης (18/4).