Ολυμπιακός: Και MVP, και το καλύτερο γκολ των προημιτελικών του Κόνφερενς ο Φορτούνης!

Τα σάρωσε όλα τα βραβεία ο Κώστας Φορτούνης για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ, έπειτα από σχετική ψηφοφορία της UEFA.

Ολυμπιακός: Και MVP, και το καλύτερο γκολ των προημιτελικών του Κόνφερενς ο Φορτούνης!

Φοβερός ήταν ο Κώστας Φορτούνης στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και η εμφάνισή του το βράδυ της Πέμπτης (11/4) στο Καραϊσκάκη επιβραβεύτηκε με τα βραβεία που πήρε από την διαδικτυακή ψηφοφορία της UEFA!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κέρδισε το βραβείο του καλύτερου γκολ απ’ όλους τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ.

Ξέχωρα όμως από αυτή τη διάκριση, αναδείχθηκε και MVP της πρώτης προημιτελικής σειράς, έχοντας για αντιπάλους τον Φέτλεσεν της Κλαμπ Μπριζ που σκόραρε στο 1-0 επί του ΠΑΟΚ, τον αρχηγό της Άστον Βίλα, Τζον Μακ Γκιν που έβαλε γκολ και είχε μία ασίστ στο 2-1 επί της Λιλ και τον Στέφαν Γιόβετιτς που σκόραρε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Η συγκεκριμένη διάκριση του Φορτούνη ήταν άλλη μία επιβεβαίωση ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δίνει ώθηση στον Ολυμπιακό για να περάσει όχι μόνο στην ημιτελική φάση του Κόνφερενς, αλλά και να φέρει τούμπα την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα.