Γιόβετιτς: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι, πάμε για την πρόκριση στην Τουρκία»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε για τη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και για τη ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. 

Γιόβετιτς: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι, πάμε για την πρόκριση στην Τουρκία»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς σε ακόμη ένα παιχνίδι κατέθεσε την ψυχή του. Πέτυχε ένα γκολ, έτρεχε σαν σκύλος και σε γενικές γραμμές ήταν για ακόμη μία φορά ένας από τους πρωταγωνιστές, ακολουθώντας σε απόδοση τον φοβερό Κώστα Φορτούνη.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε:

Για το τι γεύση του αφήνει το σκορ: «Κάναμε ένα καλό ματς, δείξαμε ποιότητα, όμως, δυστυχώς μετά από το τρίτο γκολ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τιμωρηθήκαμε. Αυτό δείχνει την ποιότητα του αντιπάλου. Χρειάζεται προσοχή στο δεύτερο ματς. Ακόμα και με 3-0 να πηγαίναμε, θα χρειαζόταν προσοχή».

Για τη ρεβάνς: «Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς για να κερδίσουμε κι εκεί. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας. Δείξαμε ότι έχουμε υψηλές δυνατότητες και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Από την αρχή ξέραμε ότι θα πρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση και στα δύο ματς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Να ξεκουραστούμε τώρα και να δούμε τον επαναληπτικό».

Για τον εαυτό του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μετά από καιρό. Με βοήθησαν οι συμμετοχές μου στην Εθνική. Ο προπονητής μού ζητάει να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα και νομίζω ότι το κάνω καλά».